Inspectoratul Teritorial de Munca ILFOV

::..

 • Mărește dimensiunea fontului
 • Dimensiunea fontului normală
 • Micește dimensiunea fontului
Acasa APLICATII ITM SI TIPIZATE

Aplicatii ITM

Email Imprimare PDF

Compartimentul Informatica din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Ilfov va pune la dispozitie urmatoarele programe/aplicatii:


FORMULARE UTILE
 • Model adresa inaintare registru - descarca
 • Model imputernicire-eliberare-parola-itmonline - descarca
 • Cerere mutare sediu social in Judetul Ilfov - descarca
 • Cerere mutare sediu social in alte judete - descarca

DEPUNERE A CARNETELOR
DE MUNCA LA CASA DE PENSII
pentru scanare
descarca program

Link:  Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale

PROCEDURA DE INSTALARE

Pas 1. Se acceseaza www.itmilfov.ro
Pas 2. Se downloadeaza aplicatia pentru Depunere a carnetelor de munca la casa de pensii programcm.zip
Pas 3. Se extrag folderele CM_ITM si LUCRU_CM din arhiva in radacina C:\
Pas 3. Se ruleaza din folderul C:\CM_ITM fisierul cm_itm.exe
Pas 4. Se introduc datele
Pas 5. Se salveaza datele introduse apeland la meniul pregatire disketa din cadrul programului
Pas 6. Se aduce disketa cu datele salvate la Inspectoratul Teritorial de Munca Ilfov


 TIPIZATE

 

 • Cerere achizitionare registru zilieri - descarca
 • Adresa inaintare fotocopie registru zilieri - descarca
 • Adresa informare ITM conform art.2 alin.8 din HG 500/2011 - descarca
 • Cerere firma cu mutare de sediu - descarca
 • DECIZIE COMPETENTA PERSOANA DESEMNATA - ANEXA 1 - descarca - nou august 2011
 • ADRESA ANGAJATOR - ANEXA 2 - descarca - nou august 2011
 • CERERE PAROLA - ANEXA 3 - descarca - nou august 2011
 • ADRESA INAINTARE REGISTRU ELECTRONIC (REVISAL) - ANEXA 4 - descarca - nou august 2011
 • Contract Individual de Munca - 2011 - descarca
 • Cerere dovada - 2011 - descarca
 • Dovada - 2011 - descarca
 • MODEL DECIZIE 55-B - descarca
 • MODEL DECIZIE 65-1 - descarca
 • ACT ADITIONAL la Contractul Individual de Munca - descarca
 • ADRESA PENSIONARE - descarca
 • ADEVERINTA vechime eliberata de societate cu aprobare  - descarca
 • CERERE IMPRUMUT CARNET DE MUNCA - descarca
 • CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA - descarca
 • CONTRACT UCENICIE - descarca
 • DECIZIE 61a - descarca
 • DECIZIE 61a nemotivate - descarca
 • DECIZIE COLECTIVA de MODIFICARE SALARIU de la 01.01.2009 - descarca
 • CERERE DOVADA - descarca

 

 


DECLARATIA FISCALA LUNARA
pentru ITM

descarca program

IMPORTANT! Dacă utilizaţi acelaşi program pentru mai mulţi angajatori, trebuie să descărcaţi ultimele versiuni!

Instrucţiuni privind completarea şi trimiterea declaraţiilor folosind programele de asistenţă (după modelul binecunoscut cu floppy / CD / USB drive):
Programul permite generarea declaraţiilor pentru mai mulţi angajatori şi salvarea acestora pe dispozitiv (USB/Floppy) în fişierele corespunzătoare fiecărei luni. Astfel, un fişier poate conţine înregistrările mai multor angajatori şi nu trebuie să creaţi foldere separate pentru aceştia. Pentru mai multe informaţii consultaţi fişierul instructiuni-folosire-aplicatii.txt


Program REVISAL

descarca program


Versiune nouă a aplicaţiei ReviSal pentru înfiinţarea şi completarea registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic:
Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune îmbunătăţită a aplicaţiei ReviSal. Prin intermediul prezentei versiuni (v 2.0.6) sunt corectate problemele apărute în versiunea anterioară (v 1.0.0), referitoare la introducerea datelor de identificare a angajatorilor şi a salariaţilor, precum şi alte probleme semnalate de către utilizatori.
Completarea şi transmiterea registrului electronic se face conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 161/2006 şi ale Ordinului Ministrului Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei nr. 20/2007 pentru aprobarea procedurii de transmitere a registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic.

Pentru corecta instalare şi utilizare a noii versiuni se recomandă parcurgerea în prealabil a Ghidului utilizatorului.
Noua versiune a aplicaţiei împreună cu Ghidul utilizatorului pot fi obţinute de la sediul inspectoratelor teritoriale de muncă sau pot fi descărcate prin accesarea următoarelor legături:

Revisal - versiunea v 2.0.6 (pentru Windows 2000 / XP)
Ghidul utilizatorului (format .pdf - Adobe Reader)
Ghidul utilizatorului (format .chm - Compressed HTML)

Manualul de utilizare este inclus în aplicaţia ReviSal, fiind disponibil după instalare în meniul: ReviSal > Ajutor - Manual de Utilizare.

Aplicatia Revisal foloseste o componenta a sistemului de operare Windows (MDAC), care de regula este inclusa in sistemul de operare. In mod particular, au fost semnalate situatii in care aceasta componenta a sistemului de operare lipseste, in special la sistemul de operare Windows 98. In aceste conditii aveti urmatoarele optinui:
- descarcati si instalati gratuit aceasta componenta de la adresa:
(http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9ad000f2-cae7-493d-b0f3-ae36c570ade8&displaylang=en), dupa care instalati Revisal;
- folositi kitul special furnizat de Inspectia Muncii, care contine si mdac: Revisal - versiunea v 2.0.6 (pentru Windows 98 / 2000 / XP)

Pentru suport tehnic şi sugestii referitoare la aplicaţiile aferente registrului în format electronic, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor adresa de e-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Înfiinţarea, completarea şi transmiterea registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic de către angajatorii care utilizează aplicaţii informatice proprii se face în conformitate cu:
- Ordinului Ministrului Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei nr. 20/2007;
- Formatul de fişier şi Structura de fişier aferent registrului în format electronic care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de muncă.


Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic
Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul caruia se actualizează nomenclatorul Clasificarii Ocupaţiilor din Romania.
Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a ghidului de instalare şi utilizare.
- Patch ReviSal.KB.206.004 (pentru Windows XP / 2000 / 98)
- Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf - Adobe Reader)
Angajatorii care utilizeaza aplicaţii informatice proprii trebuie sa respecte specificaţiile actualizate privind structura si formatul de fisier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de munca. Implementarea versiunii actualizare a nomenclatorului COR nu afecteaza principiile de generare a fisierului care trebuie transmis, ci doar adauga o regula de identificare a noilor coduri de ocupatii, astfel incat sa poata fi corect identificate la preluare. Documentaţia, revizuită şi completată ca urmare a actualizării nomenclatorului COR, poate fi descărcată prin accesarea legăturii: Formatul de fişier şi Structura de fişier actualizate (format .pdf - Adobe Reader)


Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic - NOIEMBRIE 2010

Atualizare Cod COR versiune - ReviSal.KB.206.006 - descarca arhiva

Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul caruia se actualizeaza nomenclatorul Clasificarii Ocupaţiilor din România, conform versiunii publicate în luna ianuarie 2010 pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale si Persoanelor Varstnice
Pentru corecta instalare a patch-ului si utilizarea corespunzatoare a aplicatiei Revisal actualizate, se recomanda parcurgerea in prealabil a ghidului de instalare si utilizare.

- Patch ReviSal. KB.206.005 (pentru Windows XP / 2000 / 98) - descarca
- Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf - Adobe Reader) - descarca

Angajatorii care utilizează aplicatii informatice proprii trebuie să respecte specificatiile actualizate privind structura si formatul de fisier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de munca. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afecteaza principiile de generare a fisierului care trebuie transmis, ci doar adauga o regula de identificare a noilor coduri de ocupatii, astfel incat sa poata fi corect identificate la preluare. Documentatia, revizuita si completata ca urmare a actualizarii nomenclatorului COR, poate fi descarcata prin accesarea legaturii:

Adrese utile:
INSPECTIA MUNCII
MINISTERUL MUNCII

Actualizarea nomenclatorului CAEN pentru registrul electronic
Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal. Prin intermediul acestuia, se actualizează nomenclatorul activităţilor economice.
Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a Ghidului de instalare şi utilizare. Pentru răspunsuri la unele întrebări referitoare la patch-ul de actualizare, consultaţi documentul Întrebări frecvente.

- Patch ReviSal.KB.206.003 (pentru Windows XP / 2000 / 98)
- Ghidul de instalare şi utilizare (format .pdf - Adobe Reader)
- Întrebări frecvente patch ReviSal.KB.206.003 (format .pdf - Adobe Reader)

Pentru înfiinţarea, completarea şi transmiterea registrului electronic de către angajatorii care utilizează aplicaţii informatice proprii, se vor respecta specificaţiile privind structura şi formatul de fişier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de muncă. Documentaţia, revizuită şi completată ca urmare a actualizării nomenclatorului CAEN, poate fi descărcată prin accesarea legăturii: Format şi structură fişier aferent registrului electronic (format .pdf - Adobe Reader)


 

Noutati

Campanie de informare a cetatenilor romani care pleaca la munca in strainatate

Comunicat de presa campanie de informare - descarca

Lista societati plasare forta de munca - descarca

 
Noutati REVISAL

Informatii privind Registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic

Inspectia Muncii: www.inspectiamuncii.ro | suportregistru@inspectiamuncii.ro

Teamnet - 031 - 860.19.01;

Citește mai departe...
 
Noutati legislative Iunie 2011
NOUTATI LEGISLATIVE:
 • ORDIN privind procedura si actele pe care angajatorii sunt obligati sa le prezinte la ITM pentru obtinerea parolei, precum si procedura privind transmiterea registrului in format electronic - descarca
 • ORDIN privind modificarea si completarea modelului cadru al contractului individual de munca - descarca
 • LEGEA 52 din 15 aprilie 2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri - descarca
 • LEGEA 62 din 10 mai 2011 - Legea dialogului social - descarca
 • HOTARAREA 500 din 18 mai 2011 - privind registrul general de evidenţă a salariaţilor - descarca
 
Modificari legislative privind Evidenta Muncii incepand cu 01.01.2011

Conform prevederilor art. 298, alin.3 din Codul muncii, cu modificările si completările ulterioare, la 1 ianuarie 2011 se abrogă dispoziţiile Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de muncă.

Citește mai departe...
 
Decizia de suspendare a activitatii (somaj tehnic)

Decizia de suspendare a activitatii (somaj tehnic) conf. art. 52 alin. 1 lit. d) din codul muncii trebuie sa contina cel putin urmatoarele elemente:

Citește mai departe...
 
Procedura adeverinte si certificate
FOARTE IMPORTANT pentru anul 2010: "Procedura de lucru privind intocmirea si eliberarea adeverintelor si certificatelor de catre inspectoratele teritoriale de munca in domeniul relatiilor de munca" - descarca

Statistici

Avem 5 vizitatori online